Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Rex P99

Följ

P99

Följ oss för uppdateringar
Följ
IK Rex
Fotboll
P99
P-11 Div 14 A

Match

TÖFF

1 - 5
Örbyhus IP
19 augusti 2010
18:30

IK Rex Grön

Referat

Referat: TÖFF - IK Rex Grön

Om det finns ett tak för hur exalterad man kan bli, så nådde jag det taket igår. Vi for iväg med delar av gänget till Örbyhus för att spela en match mot TÖFF. Vädret var bra, planen låg i skugga vilket en del av våra spelare gillar och luften var lite kyligare så det kändes att hösten är på gång.

Vi startade matchen otroligt bra med ett fint samarbete mellan spelarna. Ganska snart efter matchstart gjorde vi vårt första mål efter ett fint passningsspel. TÖFF kontrade dock och gjorde 1-1. Då syntes det att de fick lite luft under vingarna medan vi irrade lite men vi irrade inte så länge utan tog oss samman och fortsatte vårt fina spel vilket resulterade i att vi tog ledningen före halvlek med 1-2. I andra halvlek fortsatte vi vårt fina spel och kunde göra både 1-3, 1-4 och 1-5 vilket också blev matchens slutresultat. Den här matchen provade Pelle, som var dagens coach, samma laguppställning som i lördags med två backar, tre mittfältare och en forward och det tycks vara ett vinnande koncept för vårt lag för det fungerade ju alldeles utmärkt även den här gången. Bra coachat (och bra tränat) Pelle, allt ditt slit har givit resultat. Och grattis alla duktiga spelare till er vinst, den var efterlängtad av er förstår jag efter alla förlustmatcher ni haft i år.

Ja, vad kan jag säga om gårdagens spel, jag sitter fortfarande som på nålar och har lite svårt att formulera alla känslor som stormar inom mig, jag är så otroligt stolt över de här underbara ungarna. Spelet var fantastiskt bra med fint lagarbete, passningarna satt som smeck mellan spelarna och de pratade med varandra för att undvika missförstånd och för att tala om att de var spelbara. En del passningar var så bra att jag i stort sett skrek rakt ut under matchen och mammorna stod på andra sidan planen och skrattade åt mig. Jag tror att jag blev extra exalterad under den här matchen eftersom jag också bar med mig det otroliga lagspel som den andra halvan av gänget visade på sin match i lördags. Vad har hänt under sommaren? Kanske var det bra med lite uppehåll för att få en viss distans till fotbollen, kanske har alla timmar av träning börjat falla på plats, kanske träningslägret var bra med fotbollsträning, uthållighetsträning, samarbetsövningar och prat med varje enskild spelare. Vad vet jag, annat än att sensäsongens två första matcher varit de bästa jag sett gänget spela någonsin och jag svävar fortfarande uppe i det blå. Mera sånt.

En mycket, mycket stolt lagledare



Andra möten i serien

sön 9 maj 2010, 10:00 IK Rex Grön - TÖFF 2 - 1